VIVIX TONIK HEBAT

[PROMOSI VIVIX KEMBALI]
.
Hi uolss, masa ni lah nak beli Vivix pada harga jimat diskaun 10%!
.
Rugi xgrab tau
Sis boleh uruskan segera tau.
.
Nak tau kebaikan Vivix?
.
🌷Vivix untuk boost immune
🌷Vivix untuk awet muda
🌷Vivix untuk kesuburan
🌷Vivix untuk sendi
🌷Vivix untuk penglihatan
🌷Vivix untuk jantung sihat
🌷Vivix untuk kawal gula
🌷Vivix untuk kolesterol tinggi
🌷Vivix untuk anti-bakteria anti-virus
🌷Vivix untuk berpantang
🌷Vivix untuk kawal kolestrolApa itu VIVIX??

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan Polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel ati-penuaan semulajadi.Manfaat Vivix :  1. Mengaktifkan gen panjang umur. Dr. David Sinclair mendapati bahawa resveratrol bertujuan dan suis pada gen DNA-pembaikan survival dipanggil Sirtuins. Pengaktifan Sirtuins telah ditunjukkan untuk meniru manfaat kesihatan diet sekatan kalori. Sebelum penemuan Dr.Sinclair, sekatan kalori adalah satu-satunya cara yang diketahui untuk melanjutkan kehidupan. Dr. Sinclair percaya bahan-bahan di vivix boleh menghasilkan kesihatan dan mungkin kehidupan yang lebih panjang tanpa diet kelaparan.
 2. Meniru Sekatan kalori. Pengaktifan Sirtuins telah ditunjukkan untuk meniru manfaat kesihatan diet sekatan kalori. Sebelum penemuan Dr. Sinclair, sekatan kalori adalah satu-satunya cara yang diketahui untuk melanjutkan kehidupan.
 3. Perlindungan untuk sel anda. Vivix membantu melindgungi sel-sel yang sihat didalam setiap organ atau badan anda.
 4. Baik untuk jantung anda. Penyelidik Klinik Mayo melaporkan bahawa resveratrol boleh membantu mencegah kerosakan saluran darah, mengurangkan kolestrol "jahat" dan mengelakkan pembekuan darah.
 5. Resveratrol juga menawarkan perlindungan untuk jantung dan otak anda daripada kerosakan yang disebabkan oleh serangan jantung atau angin ahmar.  Ia menghalang Phosphoinositide 3- kinase enzim. Ini bermakna anda dapat serangan jantung atau strok dan mengalami lebih kurang atau tiada kerosakan yang berkekalan.
 6. Anti-virus. Polyphenols dalam vivix telah terbukti berkesan terhadap virus termasuk virus herpes, virus influenza dan virus HIV.
 7. Anti-estrogen.
 8. DNA perlindungan. Vivix membantu menghalang 1000000 serangan radikal bebas yang ada dalam setiap sel badan anda dalam kehidupan seharian anda. Seranagn radikal bebas boleh merosakkan pangkalan data genetik sel, menjejaskan fungsi sel dan usia badan kita.
 9. DNA Pembaikan. vivix polyphenols telah terbukti berkesan membantu memperbaiki dan membina sel-sel DNA yang rosak.
 10. Peraturan gen. Polyphenols vivix telah ditunjukkan untuk memberi kesan positif pengawal selia genetik. Ini adalah penting sebagai pengawal selia genetik anda dan mengawal kesimbangan dinamik antara kerosakan dan pembaikan termasuk samada sel akan hidup atau tidak.
 11. Fungsi Sendi
 12. Kesihatan Otak. Menyokong sistem otak dalam merealisasikan fokus, cepat bertindak balas dan berkerja dengan proaktif.
 13. Keradangan. Vivix membantu tubuh anda melawan keradangan secara semulajadi 
 14. Bahan-bahan dalam vivix telah ditunjukkan untuk menghalang kesan excitoxins seperti ketoksidan MSG pada otak.
 15. Anti-stress
 16. Tekanan darah tinggi. Menbantu mengawal tekanan darah tinggi yang boleh menyebakkan kepada serangan sakit jantung, kegagalan jantung dan strok serta kegagalan buah pinggang.
 17. Gula dalam darah. Vivix berpotensi mengawal tahap gula dalam darah dan ia merupakan berita gembira kepada berjuta-juta rakyat malaysia yang menghidap penyakit kencing manis.
 18. Gula dalam darah memberi kesan yang dalam jangka masa panjang kepada usia penghidap diabetis. ( disifatkan sebagai "kerintangan insulin yang teruk ". Rintangan insulin menyebabkan pembentukkan penuaan. Resveratrol pra-matang memainkan peranan penting dalam menstabilkan gula darah dam membantu untuk mengatasi rintangan insulin. Ia berlaku dengan membolehkan insulin memasuki sel-sel snda dan menghasilkan tenaga. Apabila paras insulin dalam darah berkurangan, anda kurang lapar. Tahap insulim yang tinggi akan mewujudkan kelaparan yang memberitahu badan anda untuk makan lebih.
 19. Alzheimer dan Demensia. Resveratrol dapat meningkatkan keupayaan mental
 20. Pengurusan Berat Badan
 21. Melindungi Jisim Tulang
 22. Perlindungan hati. Hati berlemak paling ketara dalam orang  yang gemar minum arak berlebihan. Asid Ellagic dalam vivix melindungi hati anda daripada hepatitis dan sirosis.
 23. Antosianin dalam Vivix mencegah hati yang disebabkan oleh tekanan.
 24. Antioksidan. Vivix ada;ah sejenis antioksidan yang kuat yang menghalang lebih daripada 1,000,000 hits radikal bebas kepada setiap sel dalam badan anda setiap hari.
 25. Kesihatan Mata. Antosianin polifenol dalam vivix membantu mencegah katarak, glaukoma dan degenerasi makular berkaitan dengan usia.
 26. Kencing manis. Polyphenols dalam vivix mencegah degenerasi sel pankreas mengurangkan risiko penyakit kencing manis.
 27. Kanser paru-paru. Para penyelidik dari Jabatan Penyelidikan dan Penilaian Kaiser Permanente mendapati bahawa perokok yang minum segelas atau dua wain merah sehari, melaporkan 60 peratus risiko kanser paru-paru berkurangan.
 28. Kekebalan terhadap keradangan
 29. Kanser, Proanthocyanidins membunuh sel-sel kanser dan menghalang pertumbuhan kanser payudara manusia, paru-paru perut dan sel-sel leukimia sehingga 73%. Telomerase merupakan enzim yang memendekkan penutup akhir kromosom yang menyebabkan kematian sel-sel kanser. Resveratrol menghalang telomerase.
 30. Survivin dijumpai dalam sel-sel kanser membolehkan sel kanser untuk mengelakkan daripada sistem imun pengawasan hidup dan membiak.
 31. Resveratrol bahan utama vivix menyimpan darah beku, bakteria, virus, sel-sel kander dan plak kolestrol daripada melekat pada dinding arteri dan membantu mencegah penyebaran kanse dan jangkitan.
 32. Antibiotik. Resveratrol bertindak sebagai antibiotik terhadap bakteria dan telah ditunjukkan untuk mempamerkan aktiviti anti bakteria yang kuat terhadap bakteria yang tahan antibiotik.
 33. Anti-bakteria dan Anti kulat. Muscadine anggur ditanam dipanas, lembap Southeastern AS. Untuk hidup dalam haba ini darat yang menindas kulat dan kelembapan yang muscadine bergantung kepada kuasa anti-kulat resveratrol.
 34. Penghadaman. Vivix membantu tekanan penghadaman yang tenang. 


Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, boleh hubungi saya di :-


Sms/call : 017-4493884Comment Box is loading comments...0 comments: