nuffnang ads

KEISTIMEWAAN DAN KEBAIKAN VIVIX

PROMOSI TWIN PEK VIVIX FREE ANGPAU SHAKLEE


Assalamualaikum semua, arini baru saya berkesempatan nak update blog. Semalam balik kampung so memang tak dapat nak update lah. Al-kisahnya #shaklee pada bulan february 2019 membuat promosi Vivix twin Pek bersama angpau semperna perayaan Tahun Baru Cina bermula 1hb sehingga 28hb ni. 1hb February 2019 ( Jumaat yang penuh barokah ) Alhamdulillah bertuahnya kami haritu, berkat tangan anak yang memilih..kami telah pon memenangi angpau VIVIX dari shaklee yang bernilai RM475 sebotol. Syukur, seronok sangat la perasaan tu tak tergambar. Yelah ikutkan kalu saya yang pilih angpau tak tau lah apa yang dapat hihi..tapi kalau Allah dah tulis ia untuk saya..InsyaAllah ia untuk sayalah kan.



Tadaaaa, ni gambar saya dan suami dan anak2 saya..( anak sorang lagi dia pemalu, menyorok bawah )
Syukur saya merupakan salah seorang pelanggan yang bertuah dengan cabutan angpau vivix. Tak sangkalah saya dapat ni, angpau ni anak teruna pemalu saya lah yang pilih ni..katanya dia nampak dalam sampul ni ada vivix hahha..adoiii anak. Pasni kena suruh dia selalu ambil sampul cabutan bertuah la kan

Okay, cuma nak bagitau kawan-kawan bulan february 2019 ni shaklee ada promosi hebat memang best giler untuk penggemar Vivix tonik ajaib ni.



Promosi untuk pertama ni anda layak mendapat penjimatan sebanyak RM76 dengan pembelian Vivix combo.



Promosi yang kedua ni  special sempena sambutan perayaan Tahun Baru Cina.
Shaklee bagi angpau maaa untuk semua orang yang membeli vivix dengan harga RM760 
Promosi ni berlangsung sehingga 28hb february 2019.

APAKAH KEISTIMEWAAN VIVIX??

Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA ( salah satunya akibat radikal bebas ) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tesebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimotrapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilngan tenaga. Ini akan  menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan semakin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Kebaikan Vivix Shaklee
  • menggalakkan penuaan yang sihat - awet muda dan anti penuaan
  • membantu mengelakkan kanser - merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • mengurangkan risiko penyakit jantung - melindungi jantung
  • mengurangkan komplikasi diabetis/kencing manis
  • meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi - melindungi saraf
  • mengurangakn insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
  • membantu merawat penyakit parkinson
  • membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
  • meningkatkan kesihatan imun badan
  • menggalakkan kesihatan keseluruhan

Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Ploygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan vivix begitu unik. Plifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Boleh klik dibawah untuk membantu pemahaman mengenai vivix.

Bagaimana vivix dihasilkan daripada ekstrak Botani


Sebarang petanyaan dan info keahlian boleh hubungi saya di talian :
call/mesej : Puan jannah 017-4493884
Whatsapps : www.wasap.my/60174493884/vivixblog
Page : https://www.facebook.com/jannah0174493884
           https://www.facebook.com/shakleemalaysiaonlinelargest
           https://www.facebook.com/shakleenibongtebal


No comments:

Promosi November 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Bulan November ni ada beberapa promosi Hebat sangat!! TRIAL SET YOUTH - Klik untuk pembacaan ...

Jom Sertai Kami

Jom Sertai Kami
klik untuk pendaftaran ahli