SET ANXIETY DISODER

SUPLEMEN UNTUK ANXIETY DISORDERS

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kali ini saya akan kongsikan suplemen yang boleh membantu mengurangkan gejala anxiety disorders.

Ganguan emosi sering terjadi pada kita apabila selalu stress. Jika berlarutan, ia akan mejadi serius seterusnya kemurungan pun terjadi dan akan mengakibatkan munculnya anxiety disorders. Jadi, sebelum menjadi lebih serius, kita patut kurangkan gejala tersebut.

Gejala tersebut boleh dikurangkan dan boleh juga dihindari dengan rawatan yang betul. Untuk sesiapa yang mengalami gejala ini tetapi mahukan suplemen sebagai alternatif selain dari ubat doktor, di sini saya kongsikan suplemen yang boleh membantu anda.

Antara suplemen yang saya syorkan ialah :

1. B complex
Sepertimana yang kita tahu, b complex amat penting di ambil setiap hari kerana ia lengkap dengan 8 jenis vitamin dimana ia amat penting untuk mengawal masalah kemurungan dan mengurangkan stress. Kandungan vitamin yang terdapat pada b complex:

i- Vitamin B12 dan asid folik  
Berfungsi mengawal kemurungan dan menyokong kesihatan jantung dimana ia
penting untuk menghindari keresahan yang boleh menyebabkan jantung panik

ii- Vitamin B3
Berfungsi dalam banyak proses enzim

iii- Vitamin B1
Berfungsi mengawal gula dalam darah yang boleh mengurangkan rasa kebimbangan 


2. Omega guardOmega guard shaklee kaya dengan omega 3 yang penting untuk mengurangkan kemurungan dan merawat anxiety. Ia merupakan minyak ikan terbaik memberi EPA dan DHA yang lebih tinggi berbanding jenama lain.

3. OstematrixSelain berfungsi sebagai kalsium untuk kesihatan tulang, kombinasi kalsium dan magnesium yang terdapat dalam ostematrix juga boleh mengurangkan masalah kemurungan dan anxiety. 

Ia juga membantu mencegah kemurungan,kebimbangan yang melampau dan selalu ketakutan. Apabila mengamalkan setiap malam, ia akan membantu kita tidur lebih nyenyak.

Harga 1 Set Anxiety Disorder Bernilai RM248 free postageSebarang pertanyaan pm/sms/whatssup 0174493884 (Jannah Rofei)
Shaklee Independent Distributor, ID NO: 1212409


Atau klik whatsapp ⬇⬇⬇


Follow FB saya:
Jannah Rofei
Pengedar Sah Shaklee
ID: 1212409
Founder
NJLegacy

Like FB page/Google Business:

0 comments: