COD dan POS Shaklee READY STOCK!

Assalamualaikum dan Hai semua,
Saya Jannah Rofei merupakan Pengedar Shaklee di Kulim, Kedah, Penang dan Perak dan telah lama berkecimpung dengan Shaklee sejak Tahun 2013. 

Pada mulanya jannah sekadar consume untuk kesihatan sendiri sahaja, tapi rugi la kalau jannah saja yang alami perubahan positif shaklee tanpa berkongsi dengan orang luar. 

Jannah aktif berkongsi pada Oktober 2017 dan sampai sekarang jananh masih aktif bersama Team NJLegacy. Alhamdulillah Allah mudahkan apabila niat kita ingin membantu lebih ramai yang ingin sihat di luar sana.Ini adalah Team Terbaik Jannah, yang aktif secara online dan offline, yang makan sendiri pon ramai kerana kebanyakkan yang makan sendiri ni merupakan bekas2 pesakit kronik yang berjaya sembuh dengan ikhtiar Shaklee.

Jannah juga berjaya menjana pendapatan dengan shaklee selain berkongsi kebaikan bersama. Jom sertai jannah untuk membantu lebih ramai orang di luar sana yang ingin sihat. InsyaAllah

Jannah juga turut membantu ahli-ahli aktif jannah menjana pendapatan keluarga bermula dari angka 2, 3,4,5 dan tak mustahil ke 6 angka.

Jom sertai keluarga jannah dalam Team Njlegacy.

Wasap jannah untuk sebarang pertanyaan KOLEKSI GAMBAR COD 


                                                 
0 comments: