KENALI SHAKLEE

Tentang kami

Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.

Kisah kami bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr.Forest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

Hari ini, kami merupakan syarikat pemakanan semula jadi number satu di Amerika Syarikat dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Kami melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk kami Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

kami menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.
kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
kami telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan

Kami juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongis produk kami.

sehingga hari ini, kami telah membayar komisyen bernilau lebih $6.7 bilion kepada para oengedear kami dan kami menjemput anda mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri

Semua tanda dagangan adalah hak milik empunya masing-masing


A Landmark Study

0 comments: