nuffnang ads

MY STORIES

Assalamualaikum semua,

Mesti hairan kan, tetiba jannah update entry pasal kisah lain bukan shaklee..hihi
sebenarnya arini agak down sikitla..sebab dah dua kali kena block post dalam Facebook..
agaknya mungkin dah ketat rules dalam Facebook tu kan atau ada yang tak suka jannah mungkin ( eeh eh ahhahhaa..saja je serkap jarang..nak redakan hati yang pilu ni) ..

okay la..tak payah citer panjang2 hal sedih dan pilu tu..
jannah percaya rezeki Allah dah sediakan untuk jannah..
haaaa..korang suka kisah seram tak??..jannah ada banyak pengalaman seram tau...rasanya jannah nak sharing dengan korang lah..

Sebenarnya ada bercita-cita nk wat cerpen ni tapi tak berapa pandai plot2
kalau cerita terus tau la hihi

Banyak jugak pengalaman jannah ni, dari jannah kecik lagi memang senang la nampak kelibat2 ni..
orang cakap sebab kita ni sakit atau ada saka family kan? aduhh meremang pulak jannah ni huhu..
tapi sejak kawen..memang ada jannah pergi berubat syifa la..untuk ketenteraman dan kesejahtraan keluarga..sebab benda ni selalu akan ganggu anak2 dan keluarga kita.

haaaa..alang2 dah buka cerita..jannah akan letak link2 stroy bawah ni la..dia ala2 berjilid gitu.
selamat membaca tau semua.
terima kasih menjengahj blog jannah ni.
kalau nak vitamin, roger2 na..eeh eeh hihih..bergurau je tapi serius tau

EPISOD 1

No comments:

Prove It Challenge

Assalamualaikum dan selamat petang semua, Masih lagi mencari vitamin atau makanan tambahan untuk membantu menurunkan berat badan ...

Jom Sertai Kami

Jom Sertai Kami
klik untuk pendaftaran ahli