Thursday, June 17, 2021

ESP Sachet Dalam Kotak Terbaru dari Shaklee !!!

Assalamualaikum, Hai dan Selamat Malam semuanya, mesti ada yang tercari-cari produk latest yang baru masuk Malaysia kan? Yang menjadi feveret semua orang tu termasuk lah Jannah jugak, Semestinya ESP ( Energizing Soy Protein ) dah masuk dalam bentuk kotak guyss. Apa yang best lagi dia ada dalam sachet yang mudah dibawa dan boleh la letak dalam handbag tu kan..no need to bring Tong Esp pergi kerja dan no need to sukat2 dah guna scoop tau. Sebab 1 sachet tu ada 24gram utk hidangan sehari.

Jom Jannah belanja korang semua poster2 Promosi dari Shaklee ni. Valid harini 17 June 2021 sampai ke 30 June 2021.


ESP Sachet Baru


ESP Sachet Beli 3 Free 1

Apa special kalau korang beli dalam kotak ni??

Special dia ialah :-

  • Tak perlu sukatan scoop lagi, cuma tuang aje esp dari sachet ke dalam shaker terus dan siap.
  • Mudah dibawa ke mana saja sebab size sachet mampu masuk ke dalam handbag dan file2 keje guys hihi
  • Sangat flexible jugak dibawa ke mana saja.
  • 1 sachet ada lengkap 24gram protein untuk hidangan harian anda.

Korang tau tak Khasiat ESP ni pulak?

  • ESP untuk kulit yang sensitif, Ezema, jerawat, jeragat, kusam dan sunburn
  • ESP untuk Milkbooster
  • ESP untuk merawat strechmark
  • ESP khas untuk yang ada masalah kencing manis 
  • ESP untuk kuatkan Otot Rahim ( kuatkan rahim )
  • ESP untuk rambut, kuku dan kulit yang sihat
  • ESP untuk mereka yang ingin kurus
  • ESP untuk mereka yang ada masalah kolestrol tinggi kerana ESP rendah kolestrol
  • ESP untuk mereka yang alami GASTRIK, GERD
  • ESP untuk ikhtiar hamil
  • ESP untuk lelaki yang alami masalah Prostat
  • ESP untuk IBU HAMIL, IBU MENYUSU 
  • ESP khas untuk tulang yang sihat
  • ESP sebagai diet yang sihat
  • ESP untuk mereka yang kerap keletihan
  • ESP untuk yang ingin jadikan hidangan tenaga dalam berpuasa
  • ESP untuk kurangkan alahan dan loya ibu hamil
DAN BANYAK LAGI MANFAAT ESP NI GUYSS


Siapa berminat boleh terus contact Jannah ya, Jannah dah oder 5set siap dah .. InsyaAllah sampai terus kita pos dan cod di kawasan berhampiran uolss..


Sekian dari saya, 
Coordinator Jannah Rofei
Founder NJLegacy  Since 2016

Consume Shaklee since 2013 hihi nak gak gtau tu, 
Terima Kasih semua sudi membaca dan contact Jannah ya.

Promosi ESP Sachet


Promosi ESP Sachet


ESP Shaklee Sachet

ESP Shaklee Sachet

ESP Sachet




Location: Techno City 2, Taman Kulim Hi-tech, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments: