Wednesday, February 24, 2021

Set Berpuasa Shaklee

Assalamualaikum dan Hai semuaaaaa...

haa semua dah standby ke vitamin nak berpuasa ni?

mai sini jannah nak share, vitamin shaklee ni bukan biasa2 je tau, sebab jannah dah bertahun consume Shaklee ni..tambah2 bulan puasa. Jannah tak akan skip untuk mengambil ESP, Performance drink untuk kecergasan dan kurangkan dahaga waktu berpuasa.

SO, korang dah standby ESP dengan Performance Drink ke uols untuk bulan puasa ni?

ESP minum masa sahur
Performance Drink minum masa berbuka!
ESP untuk kekal bertenaga sepanjang berpuasa. Tak rasa cepat letih atau lesu. Lepas tu masa berbuka minum Perfomance Drink. Refreshing tauu rasa performance drink tu masa berbukaa

Buat orang yang nak maintain berat & nak kawal nafsu makan yang membuak buak masa bulan puasa? Kena ambil ESP! Atau Cinch Shake! Wajibbb.
Jom dapatkan stock uolss sekarang sebelum out of stock! Eh pernah tauu jadi sampai OOS. Jangan tunggu dah OOS baru nak tanya

Coordinator Jannah



















Harga untuk Performance Drink Lime RM148.75 Harga untuk Performance Drink Oren RM82.65

Harga untuk Performance Drink Lime untuk AHLI RM119 Harga untuk Performance Drink Oren untuk AHLI RM69



Harga ESP RM161 untuk bukan ahli
Harga Ahli RM129 dan anda wajib berdaftar ahli ya,

Jom Hubungi Jannah untuk sebarang pertanyaan



No comments: