nuffnang ads

Sunday, May 5, 2019

Cinch Shake Set Berpuasa



Cinch Shaklee Untuk Persediaan Berpuasa, sedap dan lazat. Diambil semasa bersahur dan juga selepas waktu berbuka.

Sesuai untuk mereka yang nak kurus dan FIT sepanjang berpuasa, mengurangkan pembaziran jugak ni..yelah bila perut dah kenyang mesti nafsu nak ke bazar Ramadhan tu semakin kurang hihi.


Kelebihan Cinch Mix Shake Shaklee berbandung Produk Kurus Yang Lain :-
  1. Menyimpan otot yang sedia ada dan memelihara otot dari rosak.
  2. Membakar lemak yang diigini
  3. Mengurangakn inci yang tidak diigini
  4. Makanan segera untuk mereka yang aktif
  5. Tinggi kandungan serat, memberi rasa puas dan kenyang.
  6. Mengandungi Nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
  7. Diperkaya dengan Leucin untuk memelihara otot
  8. Merupakan Meal Replacement yang sihat dan mengenyangkan
  9. Tiada perisa, pewarna dan pemanis tiruan.
  10. Soya bukan GMO
  11. Nilai Glycmic index (GI) yang rendah sesuai untuk mengekalkan paras gula dalam darah.
  12. Mengandungi 24 gram protein untuk setiap hidangan , cukup untuk merasa puas dan kenyang.

jimat dan sihat kan. Jom Grab Cinch Shake sempena Promo Ramadhan ni.





BUY any Twin Pack and get 10% Off!
Cinch® Shake Mix - Vanilla Twin Pack (Item Code: 00P350)
Cinch® Shake Mix - Vanilla & Café Latte Twin Pack (Item Code: 00P360)
Cinch® Shake Mix - Vanilla & Chocolate Twin Pack (Item Code: 00P361)
Cinch® Shake Mix - Chocolate Twin Pack (Item Code: 00P3540
Cinch® Shake Mix - Café Latte Twin Pack (Item Code: 00P355)
Cinch® Shake Mix - Café Latte & Chocolate Twin Pack (Item Code: 00P359)

BUY any 2x Twin Packs and get a FREE I’m taking Shaklee For Life Eco Bag!*

Item Code: GW0031
*While stocks last.

Sebarang pertanyaan pm/sms/whatssup 0174493884 (Jannah Rofei)
Shaklee Independent Distributor, ID NO: 1212409


Atau klik whatsapp ⬇⬇⬇


Follow FB saya:
Jannah Rofei
Pengedar Sah Shaklee
ID: 1212409
Founder
NJLegacy

Like FB page/Google Business:












No comments:

Promosi November 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Bulan November ni ada beberapa promosi Hebat sangat!! TRIAL SET YOUTH - Klik untuk pembacaan ...

Jom Sertai Kami

Jom Sertai Kami
klik untuk pendaftaran ahli