nuffnang ads

Saturday, January 5, 2019

DERMA DARAH LANCAR DENGAN OMEGA GUARD

DERMA DARAH LANCAR DENGAN OMEGA GUARD

5hb january 2019  entry by jannah 8.37pm


Assalamualaikum, hai semua readers
Terima kasih kerana sudi datang membaca dalam blog saya yang baru membangun ni. Dah lama saya tak update kan...kalau ada pon macam tak happy aje kisahnya banyak straight tulis mengenai produk kesihatan je.hihih

Harini pon masih nak cakap pasal vitamin jugak ni, pengalaman suami saya setelah dia amalkan secara displin ( consume selalu ). Saya la si cikgu besar tu, kena selalu remind..." abang dah ambil ke omega?.." abang dah makan ke omega?" ehhehhe...sokmo gitu laa yer
lelaki la katakan bukan suka ingat benda yang dia terpaksa ni. ( dipaksa makan vitamin ).

Okay kisah nya begini, suami saya memang suka la derma darah ni..yela bila derma darah ringan sikit badan..katanyaa 
al-kisahnya aritu derma, laju aje penuh bag tak sampai sejam lah..kiranya 30min pon tak sampai.
nurse " aaih cepatnya penuh bag "
suami saya " iyelaa cepat pulak, tak sempat nak tido ni " 

waaah senyum lebar dia,. balik excited ceita dengan saya...bag darah penuh sat ja katanya..asbab omega yang dia ambil tu, so kolestrol pon tak de..tekanan darah dia sangat2 okay.
sebelum ni lama jugak nak penuh bag tu mungkin darah terlalu banyak kolestrol kan..dia sekat2 gitu.
 Ha jom la kita sesama amalkan Omega Guard ni. Bukan untuk jiran sebelah pon. untuk awak dan jantung awak jugak tau.




Banyak khasiat Omega Guard ni yer antaranya :-

  • melambatkan degradasi tulang rawan
  • boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi
  • bertindak sebagai pelincir - membantu bergerak lebih bebas apabila sendi-sendi berkeriat keriut dan sakit
  • Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
  • melicinkan kulit dan kelihatan kemerah merahan
  • Omega 3 dapat mengelakkan strok
  • mengekalkan tekanan normal darah
  • membantu mengurangkan ketegangan urat leher
  • mengurangkan sakit kepala
  • merendahkan kolestrol
  • Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
  • kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
  • mengawal masalah obesiti
  • mengurangkan risiko penyakit jantung
  • sangat bagus untuk wanita hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
  • meningkatkan perkembangan memori janin dan kanak kanak
  • meningkatkan sistem imun tubuh 
  • membantu menyihatkan paru paru
  • Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti ezema, psoriasis dan lain2
  • mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, asma dan SLE ( lupus erythematosus)
  • membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
  • membantu menentang kanser paru paru, apyudara, kanser prostat dan kanser kolon.
  • membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
  • membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
  • memulihara fungsi sendi
  • mencegah penyakit gout

Selain itu, Omega yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee turut membantu memperbaiki masalah berkaitan Otak seperti :-
  • memcegah imsonia
  • mengurangkan tekanan emosi
  • mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
  • membantu masalah autism
  • membantu masalah kanak kanak hyperactive
  • mengurangkan masalah schizophrena
  • mengurangkan masalah lupa pada wanita yang melahirkan anak

Waahh banyak kan..ada lagi saya belum terangkan mengenai OMEGA GUARD NI. saya sambung dalam entry lain la yer..
Di bawah ni saya sertakan testimoni mengenai Omega Guard























Untuk yang berminat atau ada sebarang pertanyaan bagi mendapatkan omega guard ini anda boleh hubungi saya melalui :  


Facebook : Norul Jannah  https://www.facebook.com/zal.rol
sms/call : 017-4493884
                    https://www.facebook.com/jannah0174493884/







PROMOSI HEBAT SET KESIHATAN  DARI BULAN JANUARY SEHINGGA FEBRUARY 2019




Istimewa untuk anda yang bukan ahli dan ingin menyertai keluarga shaklee dengan pembelian set kesihatan 
anda layak mendapat 

10% diskaun dari harga ahli
cash back akan dimasukkan ke dalam account bank anda pada bulan hadapan.
layak membeli diskaun 10% sehingga bulan february







Untuk yang berminat atau ada sebarang pertanyaan bagi mendapatkan omega guard ini anda boleh hubungi saya melalui :  


Facebook : Norul Jannah  https://www.facebook.com/zal.rol
sms/call : 017-4493884
                    https://www.facebook.com/jannah0174493884/




5 comments:

budakbandunglaici said...

dah lama rasanya tak derman darah. dulu time study 3 bulan sekali derma darah kat kampus. supplement macam nk bagus untuk diri. kena cuba amalkan setiap hari ni.

CXopportunities said...

Wow! Menarik. Ada juga lalu dekat wall cx lately pasal promotion ni. Mesti ramai shaklee lover grab dan taknak lepaskan peluang ntk dpt harga best macam ni kan? Lagipun shaklee ni bagus. Ramai dah yang mengakuinya dan konsisten serta serasi

Hanny Abdullah said...

Owhh kalau consume produk ni boleh banyakkan darah kita ekk. Sis 3 kali nak dwrma darab kena rejeck sb kuranh darah, ftust betul dibuatnya.Bolehlah cuba nanti produk ni

Syafiera Yamin said...

wah menarik ni.. betul sangat makan omega guard dia bantu lancarkan peredaran darah.. lama dah tak makan omega guard.. sekarang tengah sale ke apa ? tapi tengok ahrga wellness set tu okay lah ingatkan bertambah mahai.. rasa macam nak grab satu set untuk kesihatan sendiri.. kalau tak sihat lagi mahaii..

Julia Mahir said...

Ohh banyak jugak la ye produk Shaklee. Yg sy tau yg macam vitamin2 je. Ramai tgk kawan2 share psl Shaklee tapi x pernah try pun hehe

10 KEBAIKAN KALSIUM

10 KEBAIKAN OSTEMARIX SHAKLEE YANG BUKAN SEKADAR KALSIUM BIASA Entry kali ini, jannah nak kongsikan  10 kebaikan ostematrix Shakl...

Jom Sertai Kami

Jom Sertai Kami
klik untuk pendaftaran ahli