Esp hot sale

:: Kenapa ESP ni hot demand ::







Jom baca kenapa ESP ni kesayangan semua 🤔

✅ Nak tenaga,minum ESP
✅ Nak kurus,minum ESP
✅Nak sarapan express,minum ESP
✅ Nak elakkan gatsrik,minum ESP
✅ Nak pudarkan parut,minum ESP
✅ Nak jimat,minum ESP
✅ Nak banyakkan susu,minum ESP
✅ Nak breast and buttocks anjal,minum ESP
✅ Nak pekatkan susu,minum ESP
✅ Nak bina badan,minum ESP
✅ Nak ikhtiar hamil,minum ESP
✅ Nak kulit baby cantik dari dalam kandungan ,minum ESP
✅ Nak tenaga berpanjangan,minum ESP





Nak dapatkan rangkaian produk Shaklee,
sila hubungi ⬇️

www.wasap.my/0174493884/ESPBLOG

Untuk mendapatkan harga ahli, anda boleh mendaftar dengan klik link Di bawah
Yuran ahli RM65 Sahaja seumur hidup
Postage RM10

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1212409

ZInc Kembali Lagi

Tahukah anda yg lelaki yg kurang responsive thadap pasangan di dapati kekurangan zinc dlm diet mereka?

Zinc hilang sewaktu kite berpeluh..bg mereka yg aktif dlm aktiviti lasak wajib supplementkn diet dgn zinc ni.

Sumber zinc adalah dari daging dan makanan laut spt oyster..utk dptkn bekalan yg cukup kite kena mkn sekilo daging dan sekilo oyster yg byk cholestrol tu..

Senang je abg2 dan pak chik2 telan 2 bj zinc anda akn rasa perubahan ketara dlm response ni..jgn risau ia slmt..tak perlu dok mkn ubat kuat yg mgkin ada bahan kimia yg tak slmt utk buah pinggang.

Sya bru je telan 2 bj td..
Zinc buatkn insulin kite cergas utk kluarkn tenaga...bila tenaga power yg lain pun power.

Apa kata hadiahkn sbtl zinc pd abg atau suami anda dia akn senyum lebaq sampai ke telinga.

Hepy sharing ya❤️

#tipsSihatHjRoslan
#zincPlus

Untuk oder boleh wasap saya untuk fast response






Harga zinc rm56 Sahaja
120 biji tahan selama 4bulan
Sehari sebiji aje..so jimaaattt

Cepat cepat wasap


Atau daftar ahli untuk dapatkan harga ahli

Yuran Pendaftaran Hanya RM65 + RM10 ( postage )


Set Kurus Shaklee

-SET KURUS SHAKLEE












Shaklee ni ada macam-macam jenis Vitamin untuk bantu anda menurunkan berat badan.

Best.. Ramai dah rasa perbezaan lepas amalkan produk Shaklee.

Yang penting ia nya produk natural tanpa bahan kimia.

Jom tengok apa kebaikan setiap vitamin untuk bantu menurunkan berat badan.

❇️ Lecithin

* Menyerap vitamin larut lemak- A,D, E dan K.
* Menghalang enapan lemak dihati
* Memecahkan lemak dan kolestrol, ‘membersih’ salur darah, pengambilan tambahan dapat mengemulsi  dan membantu metabolisme lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh
* Pengambilan yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan seimbang
* Mencantikkan otot dan kulit, melembap dan menghaluskan kulit, mengaktifkan metabolism sel dan melambatkan penuaan
*  Meringankan sembelit, meleraikan  toksin dalam usus.

❇️ Omega Guard

* Membantu penurunan berat badan dengan bertindak seperti hormon meningkatkan keupayaan badan untuk membakar lemak.
* Mengurangkan penghasilan lemak yang melindungi organ badan dan disekitar pinggang
* Kurangkan selera makan, rasa kenyang yang lebih lama
* Kurangkan keradangan dan penakungan air ditisu-tisu badan
* Aktifkan pengeluaran air yang tidak perlu dari badan memberikan kesan penurunan berat yang signifikan

❇️Alfalfa

* Mencuci hati, darah dan usus – makanan yang sangat beralkali boleh normalkan kembali         badan yang berasid, membersihkan hati, kolon, darah, menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit dan otot.
* Penggunaan jangka panjang dapat menyingkirkan lemak dan kolestrol, mengurangkan               kolestrol, mengandungi saponin – span yang bertindak sebagai serat yang menyerap               kolestrol
* Melegakan keletihan
* Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, ulser gastric, sembelit,               hepatitis dan hyperacidity
* Sangat berkesan untuk pencernaan dan buang angin, menjadikan badan terasa lebih ringan.

❇️Herblax

* pembersihan najis yang tersekat
* meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
* membantu masalah sembelit
* tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
* mengempiskan perut
* ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba.

❇️Cinch

* Indeks glisemik rendah – 22; sesuai untuk pengidap kencing manis dan mengekalkan tahap gula darah yang normal dan kekalkan tenaga
*  Mengandungi Cinch Pro- campuran ekslusif protein diperkayakan dengan leucine-asid amino
          Leucine : memelihara otot semasa menurunkan berat badan
          Leucine merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat didalam protein tertentu.     

❇️Esp

* Mengoptimumkan penyerapan nutrien lain
* Membekalkan tenaga berpanjangan, kurang rasa  lapar even berpuasa!
* Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, kulit terasa lembut hanya selepas 2 minggu mengunakannya.
* Mengembalikan keserian kulit dan kepejalan otot.
* Tiada pengawet, perasa, pemanis tiruan, rasa asli soya dan vanilla
* 1 hidangan ESP bersamaan 2x daging, 4x telur, 12x susu rendah lemak

Istimewa hari ini....

📣📣 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Whatsapp:

www.wasap.my/60174493884/setkurusfb


atau membuat pembelian dengan harga AHLI dengan klik link dibawah


http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1212409