Set Kesuburan Shaklee

Set Subur Shaklee Membantu Untuk Hamil


6 january 2019 entry by jannah 1.41pm


  1. Memperbaiki kitaran haid lebih teratur dan boleh merancang waktu subur dengan tepat
  2. meingkatkan kesuburan
  3. membina sel dearah merah
  4. meningkatkan bilangan dan kuantiti sperma
  5. meningkatkan NUTRISI kepada sistem peranakan
  6. mengatasi masalah KEPUTIHAN
  7. melegakan STRESS


menurut kajian yang dibuat oleh Harvard Medical School, tahap kesuburan boleh dinaikkan dengan Multivitamin dan Multimineral.



Vitamin Wajib Yang Harus Dicuba untuk meningkatkan Peluang Kehamilan


GLA & ALFALFA ------------- ❤❤️ ISTERI
VITAMIN E & ZINC -----------❤️❤️ SUAMI

jom saya kongsikan bersama anda, Bagaimana set kesuburan shaklee ini berfungsi dalam membantu mempertingkatkan kesuburan anda dan membantu kehamilan.


GLA Complex Shaklee
  • GLA Complex Shaklee - membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
    • Untuk Wanita PERIOD TIDAK TERATUR
    • Untuk Wanita yang PERIOD HEAVY FLOW atau SEDIKIT
    • Untuk Wanita yang PUTUS HAID
    • Untuk Wanita yang sering LEWAT DATANG HAID 
    • Untuk Wanita yang SENGUGUT

  • GLA Complex Shaklee - membantu meningkatkan kesuburan ( menghasilkan cecair serviks ) - trying to conceive baby !!



  • GLA Complex Shaklee - Membantu meningkatkan kesuburan (menghasilkan cecair serviks)– trying to conceive baby!
  • GLA Complex Shaklee - Membantu sperma hidup lebih lama (5hari)dalam tiub fallopio & memudahkan berenang terus ke fallopio
  • GLA Complex Shaklee - Melegakan PMS (sindrom pra-haid/senggugut) – abdominal pain, breast pain
  • GLA Complex Shaklee - Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri bagi mengelak risiko keguguran
  • GLA Complex Shaklee - Menguatkan imuniti tubuh
  • GLA Complex Shaklee - Untuk fungsi saraf


✪ VITAMIN E COMPLEX SHAKLEE

  • Vitamin E Complex Shaklee - meningkatkan kualiti sperma
  • Vitamin E Complex Shaklee - meningkatkan "sperm count"
  • Vitamin E Complex Shaklee - digunakan secara meluas terutamanya dalam rawatan kesuburan
  • Vitamin E Complex Shaklee - membantu dalam masalah "mati pucuk"
  • Vitamin E Complex Shaklee - membantu meningkatkan libido (keinginan seks)
  • Vitamin E Complex Shaklee - Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
  • Vitamin E Complex Shaklee - Mengurangkan risiko keguguran ketika hamil bagi wanita.
  • Vitamin E Complex Shaklee - Menyelesaikan masalah kelesuan.
  • Vitamin E Complex Shaklee - Merendahkan kadar kolesterol.
  • Vitamin E Complex Shaklee - Membantu mencegah kanser.


✪ ALFALFA COMPLEX SHAKLEE

  • Alfalfa Complex Shaklee - Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
  • Alfalfa Complex Shaklee - Melegakan sakit sendi dan belakang
  • Alfalfa Complex Shaklee - Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  • Alfalfa Complex Shaklee - Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
  • Alfalfa Complex Shaklee - Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita)
  • Alfalfa Complex Shaklee - Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
  • Alfalfa Complex Shaklee - Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
  • Alfalfa Complex Shaklee - Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
  • Alfalfa Complex Shaklee - Meningkatkan stamina seorang suami


✪ ZINC COMPLEX SHAKLEE

  • Zinc Complex Shaklee - Menghasilkan sperma yang lebih berkualiti & sihat
  • Zinc Complex Shaklee - Membantu memekatkan air mani
  • Zinc Complex Shaklee - Meningkatkan jumlah sperma
  • Zinc Complex Shaklee - Meningkatkan keaktifan sperma (motility sperm)
  • Zinc Complex Shaklee - Membantu melindungi sperma dalam menentang bakteria dalam vagina.
  • Zinc Complex Shaklee - Mencegah dari kemandulan
  • Zinc Complex Shaklee - Meningkatkan fungsi organ seksual

Ikhtiarlah selagi masih muda dan sihat. Sesungguhnya yang baik datang dari Allah dan yang buruk datang dari kesilapan manusia itu sendiri.

Untuk sebarang pertanyaan atau oder boleh hubungi saya di Talian :
call/mesej : Puan Jannah 017-4493884
Whatsapps : www.wasap.my/0174493884/setsuburblog

CINCH SHAKE MIX SHAKLEE

Info menarik tentang Cinch Shake Mix Shaklee





Ramai yang bertanya tentang bagaimana Cinch Shake Shaklee boleh membantu 
dalam penurunan berat badan.

Tak kurang juga yang nak tahu kelebihan Cinch Shake
dengan produk penurunan berat badan yang lain.

Jom kita tengok FAQ ini:


Adakah pengidap kencing manis/diabetes boleh mengambil Cinch Shake?

Cinch Shake adalah ber-indeks glisemik yang rendah, dan sesuai untuk pengidap
 diabetes. Cuma, pengidap diabetes perlu karbohidrat kompleks dalam pelan diet
 mereka.



Adakah ibu mengandung & menyusu boleh mengambil Cinch Shake?

Ibu mengandung dan menyusu tidak digalakkan berdiet kerana kehamilan dan 
penyusuan memerlukan nutrien yang lebih terutama kalori.



Bolehkah kanak-kanak ambik Cinch Shake ni?

Cinch Shake tidak dibuat untuk kegunaan kanak- kanak bawah 12 tahun.



Cara terbaik minum Cinch Shake

Seperti yang boleh didapati pada canisternya, Cinch terbaik bila diambil bersama
 susu rendah lemak. Ini kerana gandingan Cinch Shake dan susu rendah lemak
 memberi profil nutrisi yang mencukupi dan penggunaan protein & leucine 
yang optimum.


Apakah perbezaan Cinch Shake dengan ESP?
Cinch Shake membekalkan lebih banyak asid amino (termasuk leucine) dalam
 setiap hidangan.


Adakah Cinch Shake mengandungi kafein?

Cinch Shake adalah caffein-free, kecuali perasa Latte kerana ia menggunakan 
perasa kopi asli. Kandungan kafein kurang dari 1 mg untuk setiap hidangan.



Beza Cinch dengan produk penurunan berat badan lain?

Cinch Shake mengandungi formula istimewa iaitu leucine yang menjaga otot.
 Sesetengah produk kurus merosakkan otot dan menyebabkan kehilangan berat 
badan akibat kekurangan jisim otot. Keadaan ini menyebabkan berat badan 
bertambah kembali bila dah tak ambil produk tersebut. Berbeza dengan Cinch 
Shake yang menjaga jisim otot. Otot yang sihat membantu dalam pembakaran kalori.


Untuk yang berminat atau ada sebarang pertanyaan bg mendapatkan produk shaklee
ini anda boleh hubungi saya melalui: 

·        Facebook : ( Sila add friend saya dahulu ya ) jannah rofei
·         Email: noruljannah@gmail.com
·         Blog: https://jannahrofei.com
·         Sms / call / whatsapp:  017-4493884











Esp hot sale

:: Kenapa ESP ni hot demand ::







Jom baca kenapa ESP ni kesayangan semua 🤔

✅ Nak tenaga,minum ESP
✅ Nak kurus,minum ESP
✅Nak sarapan express,minum ESP
✅ Nak elakkan gatsrik,minum ESP
✅ Nak pudarkan parut,minum ESP
✅ Nak jimat,minum ESP
✅ Nak banyakkan susu,minum ESP
✅ Nak breast and buttocks anjal,minum ESP
✅ Nak pekatkan susu,minum ESP
✅ Nak bina badan,minum ESP
✅ Nak ikhtiar hamil,minum ESP
✅ Nak kulit baby cantik dari dalam kandungan ,minum ESP
✅ Nak tenaga berpanjangan,minum ESP





Nak dapatkan rangkaian produk Shaklee,
sila hubungi ⬇️

www.wasap.my/0174493884/ESPBLOG

Untuk mendapatkan harga ahli, anda boleh mendaftar dengan klik link Di bawah
Yuran ahli RM65 Sahaja seumur hidup
Postage RM10

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1212409

ZInc Kembali Lagi

Tahukah anda yg lelaki yg kurang responsive thadap pasangan di dapati kekurangan zinc dlm diet mereka?

Zinc hilang sewaktu kite berpeluh..bg mereka yg aktif dlm aktiviti lasak wajib supplementkn diet dgn zinc ni.

Sumber zinc adalah dari daging dan makanan laut spt oyster..utk dptkn bekalan yg cukup kite kena mkn sekilo daging dan sekilo oyster yg byk cholestrol tu..

Senang je abg2 dan pak chik2 telan 2 bj zinc anda akn rasa perubahan ketara dlm response ni..jgn risau ia slmt..tak perlu dok mkn ubat kuat yg mgkin ada bahan kimia yg tak slmt utk buah pinggang.

Sya bru je telan 2 bj td..
Zinc buatkn insulin kite cergas utk kluarkn tenaga...bila tenaga power yg lain pun power.

Apa kata hadiahkn sbtl zinc pd abg atau suami anda dia akn senyum lebaq sampai ke telinga.

Hepy sharing ya❤️

#tipsSihatHjRoslan
#zincPlus

Untuk oder boleh wasap saya untuk fast response






Harga zinc rm56 Sahaja
120 biji tahan selama 4bulan
Sehari sebiji aje..so jimaaattt

Cepat cepat wasap


Atau daftar ahli untuk dapatkan harga ahli

Yuran Pendaftaran Hanya RM65 + RM10 ( postage )


Set Kurus Shaklee

-SET KURUS SHAKLEE












Shaklee ni ada macam-macam jenis Vitamin untuk bantu anda menurunkan berat badan.

Best.. Ramai dah rasa perbezaan lepas amalkan produk Shaklee.

Yang penting ia nya produk natural tanpa bahan kimia.

Jom tengok apa kebaikan setiap vitamin untuk bantu menurunkan berat badan.

❇️ Lecithin

* Menyerap vitamin larut lemak- A,D, E dan K.
* Menghalang enapan lemak dihati
* Memecahkan lemak dan kolestrol, ‘membersih’ salur darah, pengambilan tambahan dapat mengemulsi  dan membantu metabolisme lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh
* Pengambilan yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan seimbang
* Mencantikkan otot dan kulit, melembap dan menghaluskan kulit, mengaktifkan metabolism sel dan melambatkan penuaan
*  Meringankan sembelit, meleraikan  toksin dalam usus.

❇️ Omega Guard

* Membantu penurunan berat badan dengan bertindak seperti hormon meningkatkan keupayaan badan untuk membakar lemak.
* Mengurangkan penghasilan lemak yang melindungi organ badan dan disekitar pinggang
* Kurangkan selera makan, rasa kenyang yang lebih lama
* Kurangkan keradangan dan penakungan air ditisu-tisu badan
* Aktifkan pengeluaran air yang tidak perlu dari badan memberikan kesan penurunan berat yang signifikan

❇️Alfalfa

* Mencuci hati, darah dan usus – makanan yang sangat beralkali boleh normalkan kembali         badan yang berasid, membersihkan hati, kolon, darah, menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit dan otot.
* Penggunaan jangka panjang dapat menyingkirkan lemak dan kolestrol, mengurangkan               kolestrol, mengandungi saponin – span yang bertindak sebagai serat yang menyerap               kolestrol
* Melegakan keletihan
* Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, ulser gastric, sembelit,               hepatitis dan hyperacidity
* Sangat berkesan untuk pencernaan dan buang angin, menjadikan badan terasa lebih ringan.

❇️Herblax

* pembersihan najis yang tersekat
* meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
* membantu masalah sembelit
* tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
* mengempiskan perut
* ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba.

❇️Cinch

* Indeks glisemik rendah – 22; sesuai untuk pengidap kencing manis dan mengekalkan tahap gula darah yang normal dan kekalkan tenaga
*  Mengandungi Cinch Pro- campuran ekslusif protein diperkayakan dengan leucine-asid amino
          Leucine : memelihara otot semasa menurunkan berat badan
          Leucine merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat didalam protein tertentu.     

❇️Esp

* Mengoptimumkan penyerapan nutrien lain
* Membekalkan tenaga berpanjangan, kurang rasa  lapar even berpuasa!
* Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, kulit terasa lembut hanya selepas 2 minggu mengunakannya.
* Mengembalikan keserian kulit dan kepejalan otot.
* Tiada pengawet, perasa, pemanis tiruan, rasa asli soya dan vanilla
* 1 hidangan ESP bersamaan 2x daging, 4x telur, 12x susu rendah lemak

Istimewa hari ini....

📣📣 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Whatsapp:

www.wasap.my/60174493884/setkurusfb


atau membuat pembelian dengan harga AHLI dengan klik link dibawah


http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1212409

Omega Guard


Mengapa kita perlukan omega guard ni?
Kerana kita tidak mampu menghasilkan minyak ikan hehehe..banyak khasiat minyak ikan laut dalam ni.



Omega 3 Untuk IBU HAMIL

• Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
• Mengurangkan risiko bayi lahir pra-matang ataupun dikenali sebagai bayi tak cukup bulan
• Mengurangkan risiko 'meroyan' selepas melahirkan bayi
• Mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil

Dari dalam kandungan lagi ibu-ibu dah boleh bentuk minda anak-anak supaya lebih pesat berkembang dengan Omega 3 !

Fungsi OmegaGuard untuk kesihatan

OmegaGuard mempunyai pelbagai faedah kesihatan yang akan membuatkan anda rasa sangat rugi jika tidak mengambilnya sebagai suplemen harian anda.

Berikut saya senaraikan 30 tugas OmegaGuard untuk membaiki taraf kesihatan anda.

1-Mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS.
2-Membantu meningkatkan kesuburan.
3-Pengambilan secara berterusan memyerikan kulit, kulit lebih licin dan kemerah-merahan.
4-Mencegah penyakit saluran darah dan strok
5-DHA dan EPA mampu menentang trombosis
6-Merendahkan kepekatan darah dan tekanan  darah tinggi.
7-Melicinkan saluran darah dan peredaran darah lebih lancar
8-Mengekalkan tekanan darah normal
9-Mengurangkan ketegangan dileher atau sakit kepala
10-Merendahkan kolestrol
11-Menghindarkan  pembekuan darah didalam badan.
12-Mengawal masalah obesiti
13-Mencegah arteriosclerosis, myocardial infacrtion
14-Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
15-Membantu tumbesaran  dan perkembangan otak janin
16-DHA merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina.
17-Ianya penting dalam 3 bulan terakhr perkembangan otak janin semasa dalam kandungan.
18-DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran.
19-Mencegah penyakit alzheimer.
20-Memelihara penglihatan dan pendengaran dan  mencegah migrain
21-Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru.
22-Membaiki alahan kulit, psorisis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupuserythematosus) dan penyakit buah pinggang.
23-Menentang kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon.
24-Meningkatkan enterogastritis, merangsang hati selepas pembedahan.
25-Membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif.
26-Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis)
Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan.
27-Memelihara fungsi-fungsi sendi
28-Membaikpulih gout dengan berkesan.
29-Mencegah insomnia dan mengurangkan tekanan.
30-EPA dan  DHA berupaya menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental seperti kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), neurasthenia, insomnia, autisme, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizophernia.



anak saya no 2 ni memang suka sangat dengan Omega Guard, kunyah macam gula2 jer. Dia ni memang bijak. pandai dengar arahan dan fokus.




Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.
Fungsi EPA
• Mencegah kanser
• Mencegah pembekuan darah
• Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
• Baik untuk pesakit jantung
• Menghindar tekanan perasaan
• Mencegah penyakit darah tinggi             
Tugas DHA
• Mencegah asma
• Meningkatkan daya seksual
• Mencegah sakit kulit
• Mengelakkan kanser payu dara
• Mengelak kanser prostat
• Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
• Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan


Harga Omega Guard RM136.
Jom dapatkan dengan saya free Pos hanya dengan harga RM130

Jom hubungi saya untuk dapatkan harga kasih sayang