nuffnang ads

Monday, August 6, 2012

Shopping Rayaaaa...(^_^)

Assalamulaikum, arini Miss J go to shopping jeng jeng ( shopping la sangat kan..)..destination shopping kami ialah BUKIT JAMBUL, P.Pinang. Bayangkan la mase kami ngah cari parking, dari Ground Floor sampai ke 3rd Floor baru ade parking, mak oiii...ramai bebenor nyer umat Islam kita menyoppingkan diri yer..hehe..kalau korang nak tau, BJ ni memang banyak baju yang murah2 dan jimat dah banyak pilihan ( kena pandai cari lah yer...)..Miss J cuma beli sepasang aje sebab Miss J dah ade baju baru. Harga baju setiap floor berbeza tau walaupun bajunyer design yang sama, so Miss J membuat konklusi sendiri iaitu harga baru mengikut jumlah sewa kedai si penjual tersebut, amacam?..logik tak?..mesti logik kan?..
Miss J and the geng..dlm changing room ni..hahha.. 
haaa...kawan Miss J, tengah try baju raya tu... Bilik kecik ni muat aje kami 3 orang yang kecik ni..hehe..keluar je semua orang tengok sebab terkejut ramai bebenor nyer yang kuar dari bilik yang kecik tu..(^_^)

No comments:

Promosi November 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Bulan November ni ada beberapa promosi Hebat sangat!! TRIAL SET YOUTH - Klik untuk pembacaan ...

Jom Sertai Kami

Jom Sertai Kami
klik untuk pendaftaran ahli