nuffnang ads

Sunday, August 5, 2012

Isnin = Nuzul Al-Quran = Cuti

Assalamualaikum, seronoknyer arini cuti, lagi seronok bila 2minggu lagi dah nak raya pulak..hehe..dapatla jumpa dengan emak tersayang, orang tersayang, adik tersayang semua yang Miss J sayang laa..yang pastinya semua akan gembira kan?..agak2 persiapan raya korang semua dah ready ke?..Miss J tak der ape2 pun lagi, hmm..kalu nak dipikirkan kita di Malaysia ni masih beruntungkan sebab masih dapat merasa nikmat bulan Ramdhan dan nikmat beraya..kalau nak dibandingkan dengan Somalia dan negara2 yang diperintah oleh penjajah ni..
Arini Miss J nak ikut teman umah pegi shopping, ikut jelaa sebabnyer kawe ni tak dapat gaji lagi..huhu..so sad, tapi tak pe..Miss J shopping with My Fiance (^_^)..Miss J nak get ready ni, selamat bercuti kepada semua yang bercuti ya..Selamat Berpuasa !!!

No comments:

Prove It Challenge

Assalamualaikum dan selamat petang semua, Masih lagi mencari vitamin atau makanan tambahan untuk membantu menurunkan berat badan ...

Jom Sertai Kami

Jom Sertai Kami
klik untuk pendaftaran ahli