nuffnang ads

Sunday, August 5, 2012

BULAN RAMADHAN 2012

Assalamualaikum kepada semua umat Islam diseluruh Malaysia, hari ini 5 Ogos 2012 genap 16hari umat Islam berpuasa..syukur Alhamdulillah azam Miss J untuk ramadhan ini dapat dilaksanakan dengan sempurna..dapatla buat terawih banyak2 sebab surau bawah umah jer..heheh..Miss J ingatkan dalam bulan ramadhan ni semua Umat Islam akan mendisiplinkan diri tetapi masih ada segelintir manusia yang masih mementingkan diri sendiri..ini kisah benar yer..Kisahnya bermula pada waktu pagi Miss J nak pergi kerja, tapi bila sampai ja di parking, sakit hati ada, marah pun ada...bayangkanlah  kereta ni parking depan My Garry ..memang la My Garry ni kecik..tapi manalah nak muat..sengaja pun ada si tuan punya kereta tu..tapi Alhamdulillah kawan Miss J bawak Shiro dia..sampaila jugak kat opis dengan si Shiro...( dalam sehari tu tak sabar nak balik tengok My Garry )

My Garry tu kena halang ngan Dinasor
Dinasor ni tak reti park kot..

No comments:

Prove It Challenge

Assalamualaikum dan selamat petang semua, Masih lagi mencari vitamin atau makanan tambahan untuk membantu menurunkan berat badan ...

Jom Sertai Kami

Jom Sertai Kami
klik untuk pendaftaran ahli