Pengedar Shaklee Kelantan


 


Assalamualaikum

Nama saya Norhafizah Binti Zaharuddin

Dilahirkan pada 9 September 1990 dan berasal dari Kota Bharu, Kelantan. Saya mendaftar sebagai ahli shaklee pada 2 Oktober 2020.

Dulunya, saya pernah menjadi research assistant bagi projek pascasiswazah  dan part time cashier di salah sebuah bakery  dekat Melaka.

Kenapa saya berminat join shaklee??

Disebabkan saya seorang pelajar pascasiswazah dan sekarang ni dalam peringat penulisan tesis, saya tertarik dengan iklan-iklan SID shaklee yang memaparkan income mereka hasil dari business shaklee sendiri. Memandangkan yang kontrak sebagai research asistant telah pun tamat dan pengajian belum selesai, saya ingin mencuba business ini sebagai part time sambil menyiapkan penulisan tesis di rumah buat masa ini. Sedikit sebanyak dapat menampung perbelanjaan pengajian saya.Di samping itu, saya juga ingin berjinak-jinak sebagai user produk shaklee so sebagai user shaklee, saya berpendapat lebih baik mendaftar sebagai member shaklee terus.


klik link wasap untuk terus hubungi saya 

Pengedar Shaklee Kedah

 




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hai nama saya Ibtisam Husna bt Mohd Fuad. Saya berumur 22 tahun dan merupakan agen shaklee yang sah dan bergiat aktif menyebarkan kebaikan shaklee bagi membantu ramai orang yang nak sihat dan jana pendapatan bersama Shaklee

Saya menetap di Baling Kedah. Dan kini membuat perkhidmatan COD di kawasan sekitar Baling.

Dan tidak lupa juga, saya mengalu-alukan sesiapa yang ingin menambah pendapatan dengan menjadi agen shaklee di bawah naungan saya. Yuran pendaftaran hanya Rm35.

 Boleh terus hubungi Ibtisam di 0149020629 segera !




Pengedar Shaklee Perak



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Alhamdulillah memperkenalkan Nur Insyirah atau nak syok lagi Insyirah Manaf.

Beliau merupakan agen sah shaklee yang aktif dalam menyebarkan kebaikan dan manfaat shaklee pada semua orang. Beliau menawarkan cod secara percuma di kawasan Bagan Serai dan sekitar dengannya.

Beliau seorang student di Universiti Sultan Azlan Shah yang berumur 22 tahun. Beliau sangat mengalu-alukan bagi sesiapa sahaja yg berminat untuk sertai team beliau dalam shaklee. Yuran hanya Rm35 sahaja seumur hidup. Berminat nak join shaklee klik Whatapps di bawah ya

Kajian Vitamin C Terhadap Pesakit Sebagai Alternatif Vaksin Covid-19

Kajian Vitamin C Terhadap Pesakit Sebagai Alternatif Vaksin Covid-19 ditemui 


Secara umum kita tahu, Ubat atau Vaksin untuk mencegah wabak Covid-19 belum ditemui. Namun ada satu alternatif, berdasarkan kajian pihak hospital, dengan menggunakan Vitamin C dapat kurangkan tempoh pesakit berada di hospital, dengan erti kata lain, lebih cepat sembuh. Pengambilan vitamin C mampu untuk meningkatkan tahap imunisasi badan sesorang individu berbeza dengan individu yang tidak mengambil langsung Vitamin C.


1. 14% pesakit mengalami masalah Acute Lung Injury dan Acute Respiratory Distress Syndrome

Ia disebabkan oleh Cytokine Storm yang menyebabkan oxidative stress yang teruk dan akhirnya menyebabkan kerosakan pada tisu-tisu dibahagian paru-paru mereka. Ia antara kesan serangan wabak Covid-19.

Berdasarkan masalah ini, 2 Ujian dibuat keatas dua kumpulan umur berbeza yang dijangkiti Covid-19.

Kedua-dua kumpulan diberikan ubat-ubatan yang biasa diguna untuk merawat pesakit Covid-19 cuma bezanya.

Satu kumpulan diberikan rawatan menggunakan Vitamin C 100% dan satu lagi kumpulan hanya bergantung ubat-ubatan lain.

3. Daripada kajian tersebut, didapati kumpulan yang mengambil Vitamin C dapat keluar 9 hari lebih awal dari hospital, 57% keluar dengan kesihatan baik (tiada kekurangan), 5.6 hari lebih cepat berjaya bebas Extubation dan 7.6 hari lebih cepat bebas dari alat sokongan pernafasan.

Ini keputusan yang sangat baik.

Kesimpulannya

Dos tinggi Vitamin C yang bertindak sebagai antioksidan mempunyai sifat yang berkesan bertindak kepada “Oxidative Stress” dalam ikhtiar untuk kurangkan risiko kecederaan pada paru-paru dan dalam masa sama mengelakkan organ lain gagal berfungsi.

Hari ini Angka Tertinggi Pesakit Covid-19 Malaysia Terkini

  

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua, hari ini Angka Jangkitan Virus Covid-19 semakin meningkat dan mencecah 4angka.

Sangat-sangat terkejut dengan kenaikan harini, kerana inilah kali pertama jumlah jangkitan mencecah 4angka. Siapa sangka, virus yang tak nampak,tetapi begitu mudah dan aktif disekeliling kita tanpa kita melihat mereka. 

Di Sabah,seramai 889 orang dijangkiti dan keadaan ni sangat memberi kesan kepada rakyat Sabah dan kita semua. Sedih sebenarnya kan, dalam keadaan sekarang...kanak-kanak hilang zaman kanak-kanak mereka,tiada lagi bermain diluar, tiada lagi bermain bola dipadang dan tidak dapat lagi bergaul seperti sebelum kes covid19 bersama kawan-kawan.

Ramai peniaga-peniaga kecil yang kehilangan punca mata pencarian mereka dan beberapa syarikat terkemuka juga turut terkesan dengan fenomena yang kita alami sekarang. Tahun 2020 penuh dengan kejutan buat seluruh masyarat di Malaysia mahupun luar negara dengan hadirnya si covid19, virus mutasi yang sangat berbahaya.

Dengan berlakunya peningkatan angka yang semakin serius ini, marilah kita sama-sama tingkatkan displin SOP yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan seperti :

1. Jaga jarak 1 meter
2. Memakai pelitup muka
3. Sentiasa jaga kebersihan diri
4. Memakai hand sanitizer
5. Jangan berjabat tangan
6. Hindari dari melawat kawasan yang terkena jangkitan.
7. Tingkatkan tahap imuniti pertahanan badan dengan set “Immune Booster” seperti Vitamin C, Nutriferon, Omegaguard,Vitalea dan Vivix Shaklee.

Jannah dan seisi keluarga mengamalkan pengambilan vitamin Shaklee sebagai ikhtiar kami untuk tingkatkan imuniti dan memberi tahap kesihatan yang terbaik.

Duduk rumah jika tiada urusan diluar untuk memutuskan rantaian jangkitan virus covid-19. Jaga diri dan nyawa isi keluarga kita semua, sama-samalah kita berdoa agar semua yang berlaku ini bakal berakhir..Amin Ya Mujib


Di bawah ini, jannah kongsikan beberapa vitamin yang dapat membantu kita tingkatkan imunisasi kita



Boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan Klik Sini

Pengedar Shaklee Penang






Assalamualaikum.. Hai salam sejahtera semua..Memperkenalkan Halimatun Sa'adiah. 

Beliau merupakan agen sah shaklee yang berpengalaman dan bergiat aktif dalam menyebarkan kebaikan shaklee dan membantu ramai orang yang ingin sihat dan menjana pendapatan dengan shaklee 

Berusia 27 tahun, menetap dan bekerja sekitar kawasan Bukit Mertajam

Beliau aktif membuat COD ke seluruh kawasan BUKIT MERTAJAM , PENANTI, MENGKUANG. ALMA

Kini ramai pengguna sekitar kawasan ini telah mendapatkan perkhidmatan penghantaran produk shaklee hingga ke pintu rumah. 

Halimatun Sa'adiah juga mengalu-alu kan anda yang ingin menambah pendapatan dengan mendaftar sebagai AGENT SHAKLEE di bawah beliau. Yuran pendaftaran hanya RM35. Boleh terus hubungi Cik halimatun di 01151261519 segera!!








Pengedar Shaklee Penang

 

Piqah Agen Shaklee Penang


Assalamualaikum.. Hai salam sejahtera semua.. 

Memperkenalkan Syafiqah Abidin atau lebih dikenali sebagai pikah  di facebook. 

Beliau merupakan agen sah shaklee yang berpengalaman dan bergiat aktif dalam menyebarkan kebaikan shaklee dan membantu ramai orang yang ingin sihat dan menjana pendapatan dengan shaklee 

Berusia 22 tahun, menetap dan bekerja sekitar kawasan NIBONG TEBAL

Beliau aktif membuat COD ke seluruh kawasan PARIT BUNTAR, NIBONG TEBAL, JAWI dan SUNGAI BAKAP. 

Kini ramai pengguna sekitar kawasan ini telah mendapatkan perkhidmatan penghantaran produk shaklee hingga ke pintu rumah. 

Syafiqah Abidin juga mengalu-alu kan anda yang ingin menambah pendapatan dengan mendaftar sebagai AGENT SHAKLEE di bawah beliau. Yuran pendaftaran hanya RM35.BERMINAT ❓ Boleh terus hubungi Cik Syafiqah abidin di   ๐Ÿ“ฒ 601170714329  segera!!












Pengedar Shaklee Perak

 



Assalamualaikum.. Hai salam sejahtera semua.. 

Memperkenalkan Nadyra Zahar atau lebih dikenali sebagai Fatin Nadhirah Zahar di facebook. 

Beliau merupakan agen sah shaklee yang berpengalaman dan bergiat aktif dalam menyebarkan kebaikan shaklee dan membantu ramai orang yang ingin sihat dan menjana pendapatan dengan shaklee 

Berusia 24 tahun, menetap di IPOH dan belajar di sekitar kawasan KUALA KANGSAR. 

Beliau aktif membuat COD ke seluruh kawasan IPOH, BATU GAJAH, SERI ISKANDAR, BOTA DAN KUALA KANGSAR. 

Kini ramai pengguna sekitar kawasan ini telah mendapatkan perkhidmatan penghantaran produk shaklee hingga ke pintu rumah. 

Nadyra Zahar juga mengalu-alu kan anda yang ingin menambah pendapatan dengan mendaftar sebagai AGENT SHAKLEE di bawah beliau. Yuran pendaftaran hanya RM35. Boleh terus hubungi Cik Nadyra Zahar di 60189550448segera!!






Pengedar Shaklee Perak, Kedah dan Penang



Pengedar Sah Shaklee Malaysia



 


Assalamualaikum.. Hai salam sejahtera semua.. 

Memperkenalkan Liana Shaari atau lebih dikenali sebagai hakak shaklee di facebook. 

Beliau merupakan agen sah shaklee yang berpengalaman dan bergiat aktif dalam menyebarkan kebaikan shaklee dan membantu ramai orang yang ingin sihat dan menjana pendapatan dengan shaklee 

Berusia 28 tahun, menetap dan bekerja sekitar kawasan BANDAR BAHARU. 

Beliau aktif membuat COD ke seluruh kawasan PARIT BUNTAR, NIBONG TEBAL, JAWI dan SUNGAI BAKAP

Kini ramai pengguna sekitar kawasan ini telah mendapatkan perkhidmatan penghantaran produk shaklee hingga ke pintu rumah. 

Liana Shaari juga mengalu-alu kan anda yang ingin menambah pendapatan dengan mendaftar sebagai AGENT SHAKLEE di bawah beliau. Yuran pendaftaran hanya RM35. Boleh terus hubungi Cik Liana Shaari di 0174562434 segera!!

Omega Guard Wajib Untuk Kita

KENAPA OMEGA GUARD SHAKLEE WAJIB UNTUK KITA ???๐Ÿ˜ Sebelum tu hakak nak kenalkan dulu apa dia Omega ni....
Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Fungsi EPA๐Ÿ’“
๐ŸŒฑ Mencegah kanser
๐ŸŒฑ Mencegah pembekuan darah
๐ŸŒฑMengawal kadar kolestrol yang berlebihan
๐ŸŒฑ Baik untuk pesakit jantung
๐ŸŒฑ Menghindar tekanan perasaan
๐ŸŒฑ Mencegah penyakit darah tinggi

Tugas DHA๐Ÿ’“
๐ŸŒธMencegah asma
๐ŸŒธ Meningkatkan daya seksual
๐ŸŒธ Mencegah sakit kulit
๐ŸŒธ Mengelakkan kanser payu dara
๐ŸŒธ Mengelak kanser prostat
๐ŸŒธ Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
๐ŸŒธ Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan.

Ni serba sedikit kenalan manja kita ye tentang Omega Guard Shaklee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Apa kelebihan & Siapa yang perlukan Omega Guard Shaklee ni ??? Meh nak kongsi ๐ŸŒธ ๐Ÿ’–Kebaikan Omega Guard Shaklee :

☀️ Melicinkan kulit dan nampak kemerah-merahan
☀️ Mengawal kolestrol dan tekanan darah
☀️ Mencegah strok dan masalah obesiti
☀️ Memelihara kesihatan jantung
☀️ Menyokong kesihatan sendi
☀️ Membantu mengawal berat badan
☀️ Meningkatkan daya memori
☀️ Mengelakkan demam dan asma
☀️ Membantu masalah kulit (ekzema)
☀️ Membantu perkembangan otak bayi
☀️ Meningkatkan kesihatan menyeluruh
☀️Membantu mencairkan kahak
☀️ Mengurangkan sakit kepala

Berminat boleh wasap Jannah

Testimoni Omegaguard


Omegaguard juga banyak manfaat dan terdapat dalam set set kesihatan yang lain

Berminat untuk sebarang pertanyaan dan oder boleh klik disini



Berjaya Rank Up Senior Supervisor 2020

Alhamdulillah Kami Berjaya Rank Up

   







Alhamdulillah Ya Allah, Setelah lama jannah menanti dan berusaha sejak May 2018 hingga ke March 2020 akhirnya Allah izinkan Jannah untuk Rank up Sebagai Senior Supervisor dengan lahirnya seorang Leader iaitu adik sendiri sebagai Supervisor March 2020.

Satu kejayaan buat jannah namun, sangat2 bersyukur kepada Allah kerana Dengan IzinNYA Jannah berjaya rank up. Kalau semua nak tahu, pada 1 January..Negara kita Malaysia dilanda musibah yang besar dengan datangnya wabak #covid19 #coronovirus yang mana berpunca dari negara China. Sedang mereka sibuk merayakan perayaan Tahun Baru China, virus tersebut merebak dan tersebar luas melalui pelancong-pelancong yang melancong ke seluruh dunia. 

Setiap bulan kes semakin meningkat dan ramai kematian diseluruh negara.. tak terkecuali Malaysia. :( 
Sangat sedih sebenarnya..dalam keadaan begini ramai mencari vitamin untuk ikhtiar imun badan bagi mengelakkan wabak tersebut melumpuhkan sistem imun badan.

Dan ramai juga yang buka mata dan sedar akan kepentingan vitamin itu sendiri.

Permintaan Vitamin sangat2 luar biasa dalam Tahun 2020 ini, kalau sebelum ni kita menyangka Tahun 2020 akan ada kereta terbang, namun sebaliknya yang berlaku.

Apa2apun kita yakin dan percaya,ada hikmah diatas apa yang berlaku dalam Tahun 2020. Antaranya ramai peniaga2 online berjaya raih pendapatan yang tinggi kerana ramai fokus kepada pembelian diatas talian sahaja.

Dan masih belum terlambat untuk semua untuk memulakan perniagaan diatas talian. Jom sertai Jannah bersama team jannah untuk terus berkongsi kebaikan Shaklee dan membantu ramai orang yang ingin meraih kesihatan dan kejayaan dalam kehidupan mereka.

Hubungi saya Di 0174493884